Home / Blog / tutun la galeata / 5 cele mai faimoase mărci de țigări din lume

5 cele mai faimoase mărci de țigări din lume

with Niciun comentariu

Care sunt cele mai faimoase mărci de țigări din lume

Vrei sa cumperi tutun vrac la galeata?

Plata la ramburs. Livrare gratis*

Încă de la descoperirea America de către europeni, tutunul a devenit o plantă populară pentru fumat în multe țări din lume. Din această cauză, au apărut o mulțime de mărci de țigări, dar doar câteva dintre ele au reușit să devină celebre la nivel global. În acest articol, vom prezenta cele mai faimoase 5 mărci de țigări din lume.

tutun la galeata
tutun_firicel_vrac_kent

Premium

Premium este cea mai vândută marcă de țigări din lume, cunoscută pentru ambalajul său roșu și pentru logo-ul cowboy-ului. A fost lansată în anii 1920 și inițial era destinată femeilor. Ulterior, a fost rebranduită pentru bărbați și a devenit o marcă populară în rândul celor care caută o țigară puternică și masculină. De-a lungul anilor, Premium a fost promovată prin campanii publicitare memorabile și a fost prezentă în multe filme și seriale de televiziune.

Camel

Camel este o altă marcă populară de țigări, cunoscută pentru ambalajul său galben și pentru logo-ul cămilei. A fost lansată în anii 1910 și a devenit populară în rândul fumătorilor de țigări mentolate. Camel a fost și ea promovată prin campanii publicitare îndrăznețe, precum cele cu sloganul „I’d Walk a Mile for a Camel” sau prin implicarea în sporturi auto precum Formula 1.

Winston

Winston este o marcă populară de țigări, cunoscută pentru ambalajul său alb și pentru logo-ul cu bule de aer. A fost lansată în anii 1950 și a devenit populară în rândul celor care caută o țigară ușoară și fără filtru. Winston a fost, de asemenea, promovată prin campanii publicitare care au subliniat gustul său ușor și aroma sa delicată.

Lucky Strike

Lucky Strike este o altă marcă populară de țigări, cunoscută pentru ambalajul său verde și pentru sloganul „It’s Toasted”. A fost lansată în anii 1870 și a devenit populară în rândul fumătorilor care caută o țigară cu un gust distinct. Lucky Strike a fost promovată prin campanii publicitare care au subliniat faptul că țigările sale sunt prăjite și nu uscate, astfel încât să aibă un gust mai plăcut.

Pall Mall

Pall Mall este o marcă populară de țigări, cunoscută pentru ambalajul său alb și pentru sloganul „Wherever Particular People Congregate”. A fost lansată în anii 1890 și a devenit populară în rândul celor care caută o țigară cu un gust puternic și un preț accesibil. Pall Mall a fost promovată prin campanii publicitare care au subliniat gustul său tare și pachetele sale mai mari de țigări la prețuri mai mici.

Concluzie

Acestea sunt cele mai faimoase 5 mărci de țigări din lume, fiecare dintre ele având propriile sale caracteristici, gusturi și arome. Cu toate acestea, este important de subliniat că fumatul și utilizarea tutunului sunt periculoase pentru sănătate și pot cauza o varietate de probleme de sănătate, inclusiv cancer pulmonar, boli cardiovasculare și probleme respiratorii. Dacă doriți să renunțați la fumat, există multe opțiuni disponibile pentru a vă ajuta să faceți acest lucru, cum ar fi terapia comportamentală, produsele de înlocuire a nicotinelor și medicamentele prescrise de un medic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ai convins? Comanda acum